Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Dil Peynirli Tavuk Sarma

  • Knorr Mise En Place İtalyan Otları 340 g 10 g
  • Light Dil Peyniri 200 g
  • Zeytinyağı 60 ml
  • Knorr Mise En Place Fesleğen 340 g 10 g
  • Kabak 300 g
  • Siyah Zeytin 100 g
  • Havuç 300 g
  • Patlıcan 500 g
  • Karnıbahar 250 g
  • Light Süt 70 ml
  • Maydanoz, taze 5 g
  • Domates, konkase 700 g
  1. Dil Peynirli Tavuk Sarma

    • Tavuk göğsünü ikiye bölün et döveceği ile inceltin ve Knorr Mise En Place İtalyan Otları ile marine edin.
    • Dil peynirini tavuk göğsünün içine koyun, rulo olarak sarın ve ızgarada pişirin.
      Patlıcanı uzun slays kesin, ızgarada pişirin ve konkase doğranmış domatesleri soteleyip, Knorr Sebzeli Çeşni ile lezzetlendirin.
    • Domatesleri patlıcanın üzerine koyun; havuç ve kabakları küp doğrayıp haşlayın, hazırladığınız patlıcanın üzerine koyun.
    • Ayrı bir tencerede 250 gr karnabahar, 70 ml light süt ve 200 ml suyu kaynatın, püre haline getirin.
    • 200 gr karnabaharı ve maydanozu ince bir şekilde doğrayın ve zeytinyağı ile soteleyin.
    • Knorr Mise En Place Fesleğen ile zeytinyağını karıştırın pişirdiğiniz tavuğu hazırladığınız garnitürler ve fesleğen sos ile servis edin.
+