Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Dil Peynirli Tavuk Sarma

  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10.0 g
  • Light Dil Peyniri 200.0 g
  • Zeytinyağı 60.0 ml
  • Kabak 300.0 g
  • Siyah Zeytin 100.0 g
  • Havuç 300.0 g
  • Patlıcan 500.0 g
  • Karnıbahar 250.0 g
  • Light Süt 70.0 ml
  • Maydanoz, taze 5.0 g
  • Domates, konkase 700.0 g
  • Knorr Mise En Place Pesto 340GR 10.0 g

Dil Peynirli Tavuk Sarma nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Dil Peynirli Tavuk Sarma

    • Tavuk göğsünü ikiye bölün et döveceği ile inceltin ve Knorr Mise En Place İtalyan Otları ile marine edin.
    • Dil peynirini tavuk göğsünün içine koyun, rulo olarak sarın ve ızgarada pişirin.
      Patlıcanı uzun slays kesin, ızgarada pişirin ve konkase doğranmış domatesleri soteleyip, Knorr Sebzeli Çeşni ile lezzetlendirin.
    • Domatesleri patlıcanın üzerine koyun; havuç ve kabakları küp doğrayıp haşlayın, hazırladığınız patlıcanın üzerine koyun.
    • Ayrı bir tencerede 250 gr karnabahar, 70 ml light süt ve 200 ml suyu kaynatın, püre haline getirin.
    • 200 gr karnabaharı ve maydanozu ince bir şekilde doğrayın ve zeytinyağı ile soteleyin.
    • Knorr Mise En PlacePesto ile zeytinyağını karıştırın pişirdiğiniz tavuğu hazırladığınız garnitürler ve fesleğen sos ile servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu