Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Dil Peynirli Tavuk Sarma

  • Knorr Mise En Place İtalyan Otlu 340 g 10.0 g
  • Light Dil Peyniri 200.0 g
  • Zeytinyağı 60.0 ml
  • Kabak 300.0 g
  • Siyah Zeytin 100.0 g
  • Havuç 300.0 g
  • Patlıcan 500.0 g
  • Karnıbahar 250.0 g
  • Light Süt 70.0 ml
  • Maydanoz, taze 5.0 g
  • Domates, konkase 700.0 g
  1. Dil Peynirli Tavuk Sarma

    • Tavuk göğsünü ikiye bölün et döveceği ile inceltin ve Knorr Mise En Place İtalyan Otları ile marine edin.
    • Dil peynirini tavuk göğsünün içine koyun, rulo olarak sarın ve ızgarada pişirin. Patlıcanı uzun slays kesin, ızgarada pişirin ve konkase doğranmış domatesleri soteleyip, Knorr Sebzeli Çeşni ile lezzetlendirin.
    • Domatesleri patlıcanın üzerine koyun; havuç ve kabakları küp doğrayıp haşlayın, hazırladığınız patlıcanın üzerine koyun.
    • Ayrı bir tencerede 250 gr karnabahar, 70 ml light süt ve 200 ml suyu kaynatın, püre haline getirin.
    • 200 gr karnabaharı ve maydanozu ince bir şekilde doğrayın ve zeytinyağı ile soteleyin.
    • Knorr Mise En PlacePesto ile zeytinyağını karıştırın pişirdiğiniz tavuğu hazırladığınız garnitürler ve fesleğen sos ile servis edin.