Deniz Mahsüllü Limonlu Makarna
Unilever Food Solutions'da "Deniz Mahsüllü Limonlu Makarna" nın şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Deniz Mahsüllü Limonlu Makarna Hazırlanışı
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Fettuchini makarna 5.0 kg
-
Knorr Kremalı Pesto Sos 400.0 g
-
Limon kabuğu (ince rendelenmiş) 1.0 kg
-
Tuz 100.0 g
-
Maydanoz 1.0 adet
-
Karışık deniz mahsülleri 3.0 kg
-
Rama krema 7.0 l
Hazırlık
-
Deniz Mahsüllü Limonlu Makarna Hazırlanışı
Tavada deniz mahsüllerini soteleyin. Rende limon kabuğunu, tuz, Knorr Sebzeli Çeşni’yi ekleyin ve karıştırın. Rama Krema’yı ilave edin ve 1-2 dakika ocakta kaynatın. Haşlamış olduğunuz makarnayı ve Knorr Kremalı Pesto Sos’u ekleyin. Makarna sosu çekene kadar karıştırın ve ince kıyılmış maydanoz ile servis edin.