Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Deniz Mahsüllü Limonlu Makarna Hazırlanışı

  • Ayçiçek yağı 500.0 ml
  • Fettuchini makarna 5.0 kg
  • Knorr Kremalı Pesto Sos 400.0 g
  • Limon kabuğu (ince rendelenmiş) 1.0 kg
  • Tuz 100.0 g
  • Maydanoz 1.0 adet
  • Karışık deniz mahsülleri 3.0 kg
  • Rama krema 7.0 l
  1. Deniz Mahsüllü Limonlu Makarna Hazırlanışı

    Tavada deniz mahsüllerini soteleyin. Rende limon kabuğunu, tuz, Knorr Sebzeli Çeşni’yi ekleyin ve karıştırın. Rama Krema’yı ilave edin ve 1-2 dakika ocakta kaynatın. Haşlamış olduğunuz makarnayı ve Knorr Kremalı Pesto Sos’u ekleyin. Makarna sosu çekene kadar karıştırın ve ince kıyılmış maydanoz ile servis edin.