Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Deniz Mahsülleri Dolgulu Fagotini Bohçaları (Pazılı Parmesan Sos ile)

  • Un, Beyaz /tür 405 (genel) 500.0 g
  • Zeytinyağı 270.0 ml
  • Levrek (bütün) 250.0 g
  • Somon balığı, bütün 200.0 g
  • Karides 100.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1100.0 ml
  • Misket limonu suyu, taze sıkılmış 20.0 ml
  • Misket Limonu, Kabuğu 3.0 g
  • Tane Karabiber (Değirmen) 1.0 g
  • Tuz 2.0 g
  • Fesleğen, taze 7.0 g
  • Pazı 200.0 g
  • Ispanak 350.0 g
  • Dolmalık Fıstık 10.0 g
  • Peynir, Parmesan 50.0 g
  • Sarımsak 5.0 g
  • Su 150.0 ml
  • Baby Turp 100.0 g
  • Frenk soğanları 50.0 g
  • Cherry Domates (Sarı) 300.0 g
  • Yumurta 250.0 g
  1. Deniz Mahsülleri Dolgulu Fagotini Bohçaları (Pazılı Parmesan Sos ile)

    • Bir kabın içine un koyun, ayrı bir çorba kasesi içinde yumurta, zeytinyağını kaşık yardımı ile çırpın ve bu karışım ile unu yoğurun.
    • Hazırlanan makarna hamurunu +4 dolapta 1 saat bekletin.
    • İç malzemesi için levrek, somon, karides, Rama Krema, lime limon kabuğu suyu, zeytinyağı, karabiber, fesleğen ve tuzu bir kabın içinde karıştırın blender yardımı ile fars (püre) haline getirin.
    • Bu karışımı hazırlanan makarna hamurun içine doldurun, isteğe göre şekillendirin ve kaynar suda haşlayın.
    • Ayrı bir tencerede kaynar suda, ayıklanan, pazı ıspanakları 1 dk. haşlayın ve buzlu suya koyun.
    • Bir kabın içinde haşlanan ve suyu sıkılan sebzeleri, sarımsak, dolmalık fıstık, rende permasan peyniri, zeytinyağı ve suyu blender yardımı ile püre haline getirin.
    • Hazırlanan pesto ile Rama Kremayı karıştırın ve ocakta 2 dk. kaynatın.
    • Chery domatesleri tavada soteleyin, baby turp, frenk soğanlarını kesin ve makarna ile servise hazır hale getirin.