Dana Jambonlu Krema Soslu Spagetti
Unilever Food Solutions'da Dana Jambonlu Krema Soslu Spagetti şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, spagetti 5800.0 g
Sosun Hazırlanışı
-
Ayçiçek yağı 250.0 ml
-
Kuru soğan 500.0 g
-
Sarımsak 53.0 g
-
Jambon, dana 1000.0 g
-
Tuz 35.0 g
-
Karabiber 5.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 5500.0 ml
-
Nişasta, Buğday 60.0 g
-
Tatlı mısır, donmuş 500.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Makarnayı haşlayın süzün ve küvete alıp yağlayın.
-
Sosun Hazırlanışı
- Sos için, soğanı, sarımsağı, mısırı ve jambonu soteleyin. Tuz, karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ekleyin.
- Rama Krema'yı ilave edin 5 dk kaynatın.
- Nişastayı su ile açın kaynayan sos karıştırarak ilave edin.
- Tabağa önce makarnayı üzerine sosu koyarak servis edin.
-
Not
- İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 5,5 lt yerine 3,5 lt Rama Krema ve 2 lt su olarak, nişastayı ise 60 gr yerine 120 gr kullanabilirsiniz.