Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Makarna, spagetti 5800.0 g

Sosun Hazırlanışı

  • Ayçiçek yağı 250.0 ml
  • Kuru soğan 500.0 g
  • Sarımsak 53.0 g
  • Jambon, dana 1000.0 g
  • Tuz 35.0 g
  • Karabiber 5.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 5500.0 ml
  • Nişasta, Buğday 60.0 g
  • Tatlı mısır, donmuş 500.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Makarnayı haşlayın süzün ve küvete alıp yağlayın.
  2. Sosun Hazırlanışı

    • Sos için, soğanı, sarımsağı, mısırı ve jambonu soteleyin. Tuz, karabiber ve Knorr Sebzeli Çeşni ekleyin.
    • Rama Krema'yı ilave edin 5 dk kaynatın.
    • Nişastayı su ile açın kaynayan sos karıştırarak ilave edin.
    • Tabağa önce makarnayı üzerine sosu koyarak servis edin.
  3. Not

    • İsteğe göre sosun maliyetini düşürmek için Rama Krema'yı 5,5 lt yerine 3,5 lt Rama Krema ve 2 lt su olarak, nişastayı ise 60 gr yerine 120 gr kullanabilirsiniz.