Damla Sakızlı Markis
"Damla Sakızlı Markis"in hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
-
Yumurta - 14 Adet
-
Su - 150 Ml
-
Kakao - 40 Gr
-
Su - 1,5 Lt
-
Toz Seker - 300 Gr
-
Krema - 750 Gr
-
Su - 1875 Ml
-
Kırık Ceviz - 100 Gr
-
Toz Tarçın - 10 Gr
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde 5 dakika çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine dökün. Carte d'Or İç Kremayı, Carte d'Or Kremşanti, Carte d'Or Damla Sakızlı Muhallebiyi, kremayı ve suyu mikserde yüksek devirde 4-5 dakika çırpın. Pandispanyanın üzerine ekleyin, mika veya spatula yardımıyla üzerini düzleyin. Kırık cevizi üzerine serpiştirin. Toz tarçını en son üzerine eleyin ve soğuduktan sonra dilimlereyerek servis edin.