Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Crostini

  • Baget Ekmeği 1.0 adet
  • Ekşi Maya Ekmeği 1.0 adet
  • Kepekli Baget Ekmeği 1.0 adet
  • Ispanak 200.0 g
  • Pancar 200.0 g
  • Tahin 100.0 ml
  • Sarımsak 10.0 g
  • Zeytinyağı 100.0 ml
  • Su 450.0 ml
  • Limon suyu 10.0 ml
  • Tofu 100.0 g
  • Mini Mozarella 100.0 g
  • Cherry Domates 100.0 g
  • Cherry Domates (Sarı) 100.0 g
  • Fesleğen, taze 10.0 g
  • Pastırma (küp şeklinde) 100.0 g
  • Biberli Rozbif 100.0 g
  • Kabak 150.0 g
  • Ricotta Peyniri 100.0 g
  • Kestane Mantarı 200.0 g
  • İstiridye Mantarı 100.0 g

Crostini nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Crostini

    Pancarları tek tek alüminyum folyoya sarıp 180 derece fırında 1 saat pişirin ve soyup blenderda tuz karabiber ekleyip püre haline getirin. Ispanakları yıkayın ve blanch edin. Blenderda tuz karabiber ekleyip püre haline getirin. Üç farklı kapta 50'şer gr knorr pratik humus ve 150'şer ml sıcak suyu karıştırın. Tahin, limon suyu, zeytinyağı ve sarımsak ilave derek üç farklı kapta humus elde edin. Birine pncar püresini, birine ıspaak püresini ilave ederek karıştırın. Hazırladığınız humusları sıkma torbasına koyun. Ekmekleri ince doğrayarak tepsiye dizin ve sarımsak püresi ve zeytinyağı karışımını ekmeklere sürerek 180 derece önceden ısıtılmış fırında 10 dakika kızartın. Ispanaklı humusu ekmeğe sıkın ve üerine doğrsnmış tofu koyun.Pastırmayı küp doğrayıp zeytinyağında soteleyin, ve sade humusu sıktığınız ekmeğin üzerinde servis edin. Mini mozarella ve renkli cherry domatesleri karıştırıp, taze fesleğen, karabiber ve zeytinyağı ilave edin ve ekmeğin üzerinde servis edin. Kabağın dış kısımlarını brunoise doğrayın ve soteleyip ricotta peyniri ile karıştırarak, pancarlı humus sıktığınız ekmeğin üzerinde servis edin. Kesten ve istiridye mantarını doğrayın ve yüksek ısıda soteleyin ve ekmeğin üzerine koyun, biberli rozbifi mantarların üzerine koyarak servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu