Çilekli Yoğurt Parfe Ballı Çilek ile | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Çilekli Yoğurt Parfe Ballı Çilek İle Hazırlanışı:

  • Süzme Yoğurt 180 g
  • Toz şeker 20 g
  • Carte D'or Çilekli Mus 200 g
  • Süt 400 ml

  • Çilekli Ve Yoğurtlu Mus Karışımı 1 kg
  • Bal 50 g
  • Yenilebilir Çiçekler 25 g
  • Çilek 450 g
  • Toz Yeşil Fıstık 10 g
  • Pudra şekeri 5 g
  • Vişne Taneleri (reçel) 80 g
  • Krem Şanti 50 g
  • Beyaz Çikolata Sos 100 g
  • Carte D'or Meyve Şöleni Sos 125 g
  1. Çilekli Yoğurt Parfe Ballı Çilek İle Hazırlanışı:

    Süzme yoğurt ile şekeri iyice çırpıp şekerin tamamen erimesini sağlayın. Daha sonra çilekli mus ve sütü çırpıcıda yüksek devirde 5 dakika kadar çırpın. Sonra bu karışıma şekerli yoğurdu ekleyin ve hafifçe havalandırarak karıştırın. Bunu da uygun slikon kalıplara dökerek dondurucuda dondurun. Donan parfeleri ortadan kesip tabağa iki parça halinde yerleştirin, daha sonra bal ile hafifçe harmanladığınız çilek parçacıkları, vişne reçeli parçacıkları, beyaz çikolata sosu, meyve şöleni sosu, krem şanti, yenilebilir çiçekler, toz yeşil fıstık ve pudra şekeri ile servis edin.