Çilekli Mus Kubbesi Vanilyalı Pandispanya ve Orman Meyveleri Jölesi ile | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Çilekli Mus Hazırlanışı:

  • Carte D'or Çilekli Mus 200 g
  • Soğuk Süt 500 ml

Vanilyalı Pandispanya Hazırlanışı:

  • Carte D'or Pandispanya 280 g
  • Su 40 ml
  • Yumurta 230 g
  • Vanilya 1 paket

10 Porsiyon Tatlının Hazırlanışı:

  • Çilek (küp doğranmış) 300 g
  • Pandispanya 10 adet
  • Orman Meyveleri Jölesi 300 g
  • Çilekli Mus 500 g
  1. Çilekli Mus Hazırlanışı:

    Karışımı çırpıcıya koyup üstüne soğuk sütü ekleyin. 1-2 dakika düşük devirde karıştırıp daha sonra en yüksek devirde 5 dakika kadar çırpın.
  2. Vanilyalı Pandispanya Hazırlanışı:

    Carte d'Or Pandispanya karışımını mikserde vanilya, su, yumurta ve yağ ile en hızlı devirde 5 dakika kadar çırpın. Daha sonra unlanıp yağlanmış çembere dökün. 180 derecelik fırında 25-30 dakika pişirin. Daha sonra fırından çıkartarak dinlendirin.
  3. 10 Porsiyon Tatlının Hazırlanışı:

    Dilediğiniz şekildeki kubbe biçimli slikon kalıplara çilekli mus’u doğranmış çilekler ile birlikte dökün. Üstüne vanilyalı pandispanyadan üstünü tamamen kapatacak şekilde ince bir dilim keserek yerleştirin ve hafifçe bastırın. Daha sonra dondurucuya atarak sertleşmesini sağlayın. Sertleşen tatlıyı çıkartıp üstüne orman meyveleri jölesini yayın. Dolapta biraz daha bekletip servis edin.