Çikolata Şarlot Pasta
"Çikolata Şarlot Pasta"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Pandispanya
-
Carte d’Or Pandispanya 800.0 g
-
Yumurta 14.0 adet
-
Su 150.0 ml
Pandispanya Şerbeti
-
Su 1.5 l
-
Toz şeker 300.0 g
Çikolatalı Şarlot
-
Süt 4.0 l
-
Mısır Nişastası 200.0 g
-
Margarin, Hamur işi için 100.0 g
-
Hindistan cevizi, toz 50.0 g
Hazırlık
-
Pandispanya
Carte d'Or Pandispanya, yumurta ve suyu mikserde yüksek devirde 5 dakika çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin.
-
Pandispanya Şerbeti
Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine ekleyin. -
Çikolatalı Şarlot
Sütün dörtte üçünü ocağa koyun, Carte d'Or Supangle ile kalan sütü karıştırın. Kaynayan süte ilave edin ve kaynamaya başlayınca margarini ekleyin. Nişasta ile bağlayın ve pandispanyanın üzerine dökün. Soğuduktan sonra üzerine hindistan cevizi serpiştirerek servis edin.