Cevizli Taze Fasulye Salatası

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Yeşil / Taze fasulyeler 15000 g
-
Ceviz 2000 g
-
Arpacık soğanı 1000 g
-
Maydanoz, düz 50 g
-
Su 1750 ml
-
Zeytinyağı 500 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Fasulyeleri uzunlamasına verev bir şekilde ince olarak doğrayın.
- Daha sonra tuzlu kaynar suda hafifçe haşlayıp yeşil rengi kaybolmadan buzlu suya çıkarın.
- Daha sonra süzdürün. Cevizleri fırında hafifçe kavurun ve kırıklayın.
- Maydanoz ve arpacık soğanı minik doğrayın. Hazırlayacağınız sos ile hepsini birlikte karıştırıp servis edin.
- Sosu için: Knorr Akdeniz Salata Sosu karışımını su, zeytinyağı ile iyice çırparak karıştırın.