Cevizli Taze Fasulye Salatası | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Yeşil / Taze fasulyeler 15000 g
  • Ceviz 2000 g
  • Arpacık soğanı 1000 g
  • Maydanoz, düz 50 g
  • Su 1750 ml
  • Zeytinyağı 500 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Fasulyeleri uzunlamasına verev bir şekilde ince olarak doğrayın.
    • Daha sonra tuzlu kaynar suda hafifçe haşlayıp yeşil rengi kaybolmadan buzlu suya çıkarın.
    • Daha sonra süzdürün. Cevizleri fırında hafifçe kavurun ve kırıklayın.
    • Maydanoz ve arpacık soğanı minik doğrayın. Hazırlayacağınız sos ile hepsini birlikte karıştırıp servis edin.
    • Sosu için: Knorr Akdeniz Salata Sosu karışımını su, zeytinyağı ile iyice çırparak karıştırın.