Çerkez Tavuğu
Geleneksel lezzete pratik bir dokunuş ile modernlik katın. Çerkez Tavuğu şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Çerkez Tavuğu
-
Tavuk, göğüs 1500 g
-
Cevizler, kırılmış 120 g
-
Ekmek, tost 300 g
-
Tuz 3 g
-
Zeytinyağı 130 ml
-
Tereyağı 60 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 800 ml
-
Süt 150 ml
Hazırlık
-
Çerkez Tavuğu
- Tavukları haşlayın, soğutun ve tivtikleyin.
- Tavada tereyağı ve zeytin yağını kızdırın ve kırık cevizleri kavurun.
- Kavurulan cevizlere tost ekmeğini ufalayarak ekleyin ve ardından süt, krema, tuz ve Knorr Sarımsaklı Çeşniyi ilave edin.
- Tavuk ile birlikte karıştırın ve servise hazır hale getirin.