Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Çerkez Tavuğu

  • Tavuk, göğüs 1500 g
  • Cevizler, kırılmış 120 g
  • Ekmek, tost 300 g
  • Tuz 3 g
  • Zeytinyağı 130 ml
  • Tereyağı 60 g
  • Süt 150 ml
  1. Çerkez Tavuğu

    • Tavukları haşlayın, soğutun ve tivtikleyin.
    • Tavada tereyağı ve zeytin yağını kızdırın ve kırık cevizleri kavurun.
    • Kavurulan cevizlere tost ekmeğini ufalayarak ekleyin ve ardından süt, krema, tuz ve Knorr Sarımsaklı Çeşniyi ilave edin.
    • Tavuk ile birlikte karıştırın ve servise hazır hale getirin.
+