İçindekiler
Çerkez Pate
Yemeğin maliyetini hesaplayın:
Porsiyon Sayısı
−
+
Yemeğin menüdeki fiyatı
Toplam malzeme maliyeti
₺0.0
Bir porsiyon maliyeti
Malzeme maliyeti (%)
Malzeme
Malzeme Adı
TRY olarak fiyat
Miktar
% yiyecek maliyeti
Toplam maliyet
Malzemeler
Tavuk göğüs eti, haşlanmış
/g
1.0 kg
0%
Tavuk suyu
/l
100.0 ml
0%
Zeytinyağı
/ml
50.0 ml
0%
Hellmann's Mayonez 1KG
/g
100.0 g
0%

Ceviz
/g
100.0 g
0%
Domates Salçası
/g
50.0 g
0%
Knorr Sarımsaklı Çeşni
/g
5.0 g
0%

Kornişon Turşu
/kg
70.0 g
0%
Ballı Yoğurt
Süzme Yoğurt
/g
500.0 g
0%
Peynir, Labne
/g
150.0 g
0%
Bal
/g
50.0 g
0%
/
Tekzip: Burada gösterilen fiyatlar, piyasadaki toptancı fiyatlarını temsil eder. Bu fiyatlar mevsimsel değişiklikler ve tedarik nedeniyle dalgalanmalar gösterebilir. UFS bu farklılıklardan sorumlu tutulamaz.
Malzemeler
-
Tavuk göğüs eti, haşlanmış 1.0 kg
-
Tavuk suyu 100.0 ml
-
Zeytinyağı 50.0 ml
-
Ceviz 100.0 g
-
Domates Salçası 50.0 g
-
Kornişon Turşu 70.0 g
Ballı Yoğurt
-
Süzme Yoğurt 500.0 g
-
Peynir, Labne 150.0 g
-
Bal 50.0 g