Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Zeytinyağı 250 ml
  • Sarımsak (ince doğranmış) 10 g
  • Rozmarin 10 g
  • Cajun Fıstık, ince doğranmış 100 g
  • Taze Fasülye, küp 300 g
  • Kırımızı Dolmalık Biber, küp 300 g
  • Kültür Mantarı, küp 300 g
  • Tavuk Göğsü, küp 2000 g
  1. Hazırlanışı

    • Bir kabın içinde Rama Krema, zeytinyağı, Knorr Cajun Çeşni karıştırın ve tavukları marine edin.
    • Tavada ayçiçek yağı ile sırasıyla tavuk göğsü, taze fasülye, kültür mantarı, kırmızı dolmalık biberi soteleyin.
    • Cajun fıstık, rozmarin, sarımsak ilave edin 2 dk daha soteleyin.
    • Rama Krema, Knorr Cajun Çeşni ilave edin ve kısık ateşte 5 dk kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin.
+