Cajun Soslu Tavuk
Tavuk yemeğini sıradanlıktan uzaklaştıran lezzetli bir tarif Cajun Soslu Tavuk şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Zeytinyağı 250.0 ml
-
Sarımsak (ince doğranmış) 10.0 g
-
Rozmarin 10.0 g
-
Cajun Fıstık, ince doğranmış 100.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1600.0 ml
-
Taze Fasülye, küp 300.0 g
-
Kırımızı Dolmalık Biber, küp 300.0 g
-
Kültür Mantarı, küp 300.0 g
-
Tavuk Göğsü, küp 2000.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Bir kabın içinde Rama Krema, zeytinyağı, Knorr Cajun Çeşni karıştırın ve tavukları marine edin.
- Tavada ayçiçek yağı ile sırasıyla tavuk göğsü, taze fasülye, kültür mantarı, kırmızı dolmalık biberi soteleyin.
- Cajun fıstık, rozmarin, sarımsak ilave edin 2 dk daha soteleyin.
- Rama Krema, Knorr Cajun Çeşni ilave edin ve kısık ateşte 5 dk kaynatın.
- Servise hazır hale getirin.