Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tavuk Marinasyon

  • Tavuk Göğsü, küp 10.0 kg
  • Ayçiçek yağı 600.0 ml
  • Havuç 2.0 kg
  • Mantar 3.0 kg

Sos

  • Krema 3.0 l
  • Su 5.0 l
  • Maydanoz, ince kıyım 80.0 g
  • Tuz 10.0 g
  • Karabiber 50.0 g
  1. Tavuk Marinasyon

    Küp doğranan tavuk göğüslerini küvete koyun ve 180 derece fırında 10-15 dakika arası pişirin. Tencerede ayçiçek yağı ile sırasıyla havuç ve mantarı soteleyin. 

  2. Sos

    Ayrı bir kabın içinde su, krema, Knorr Cafe de Paris Sos, tuz, karabiberi homojen olana kadar karıştırın ve sebzeye ilave edin. Sosu kısık ateşte 10 dakika kaynatın ve tavukları ilave edin. Sos ile tavuk özleşene kadar 15 dakika ocakta tutun ve maydanoz ile servise hazır hale getirin.