Bütün Levrek Izgara, Yeşil Salata, Misket Limonu Ve Susam İle

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Levrek (bütün) 4.0 kg
-
Zeytinyağı 275.0 ml
-
Knorr Tikka Masala Çeşnisi 10.0 g
-
Su teresi 100.0 g
-
Semizotu 50.0 g
-
Kıvırcık Marul 100.0 g
-
Su 175.0 ml
-
Kavrulmuş Beyaz Susam 50.0 g
-
Çektirilmiş Balsamic Sirkesi 150.0 ml
-
Misket Limonu 5.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Tikka Masala Çeşni ve Knorr Mise En Place Pestoyu karıştırın, sonra levrekleri bütün olarak bu karışımla marine edin.
- Salata sosu için ayrı bir kabın içinde Knorr İtalyan Salata Sosu karışımını su ile iyice çırpıp açın daha sonra50 mlzeytinyağı ilave edip homojen oluncaya kadar çırpın.
- Yeşillikleri bu sosun içine atıp hafifçe harmanlayın.
- Balıkları ızgarada pişirip tabağa alın, kenarına hazırladığınız yeşil salatadan koyun, üzerine çektirilmiş balsamic sirkesini gezdirin. Susam ile dekorlayın ve misket limonu ile servis edin.