Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Levrek (bütün) 4 kg
  • Zeytinyağı 275 ml
  • Knorr Tikka Masala Çeşnisi 10 g
  • Su teresi 100 g
  • Semizotu 50 g
  • Kıvırcık Marul 100 g
  • Su 125 ml
  • Kavrulmuş Beyaz Susam 50 g
  • Çektirilmiş Balsamic Sirkesi 150 ml
  • Misket Limonu 5 adet
  1. Hazırlanışı

    • Bir kabın içinde zeytinyağı, Knorr Tikka Masala Çeşni ve Knorr Mise En Place Pestoyu karıştırın, sonra levrekleri bütün olarak bu karışımla marine edin.
    • Salata sosu için ayrı bir kabın içinde Knorr Salata Sosu-Fesleğenli ve kekikli karışımını su ve zeytinyağı ile iyice çırpın
    • Yeşillikleri bu sosun içine atıp hafifçe harmanlayın.
    • Balıkları ızgarada pişirip tabağa alın, kenarına hazırladığınız yeşil salatadan koyun, üzerine çektirilmiş balsamic sirkesini gezdirin. Susam ile dekorlayın ve misket limonu ile servis edin.