Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Malzemeler

  • Kapari Çiçeği 20.0 g
  • Ceviz 25.0 g
  • Roka 40.0 g
  • Füme dana eti 40.0 g
  • Tulum Peyniri 40.0 g
  • Patlıcan, Kemer 0.5 adet
  • Kuru soğan, ince doğranmış 40.0 g
  • Biber, kırmızı 20.0 g
  • Biber, yeşil 20.0 g
  • Domates, kurutulmuş 15.0 g
  • Fesleğen, Taze (Yaprak) 3.0 adet
  • Peynir, Mozarella 30.0 g
  • Ekmek, tost (dilim) 3.0 adet

...

Hazırlık

  1. Malzemeler

    • Soğan ve yeşil/kırmızı biberler karamelize olurken, Bubada ekmeğimizi üç kat olacak şekilde kesiyoruz.
    • Alt ekmeğin üzerine sürdüğümüz Hellmann's Trüflü Mayonezin içine mayonezin tadını dengeleyip hafif ekşilik katması için kapari çiçeklerini serpiştiriyoruz ve üzerine iri kıyım bol ceviz ekliyoruz.
    • Küçük roka demetlerinin üzerine füme et dilimlerini yerleştiriyor, ardından tepeleme İzmir tulum peyniri rendeliyoruz.
    • Ara katta, Bubada focaccia ekmeğinin üst bölümüne mozzarella eritiyor; alt kısmına ise trüflü mayonez sürüyoruz.
    • Izgarada pişirdiğimiz patlıcanları erimiş mozzarellanın üzerine diziyoruz.
    • Önceden karamelize ettiğimiz ve hafif ılıyan soğan ile biberleri patlıcanların üzerine ekliyor, asidite dengesi için kurutulmuş domates parçalarını serpiştiriyoruz. 
    • Son olarak fesleğenle tazelik kattığımız kompozisyonu trüflü mayonez sürdüğümüz ekmeğimizle kapatıyoruz.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu