Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Brownie için

  • Ayçiçek yağı 500 ml
  • Su 900 ml
  • Ceviz 400 g

Çilekli mus için

Sunum için

  • Çilek 2000 g
  • Çilek veya Frambuaz Sos 1000 g
  • Ballı Granola 500 g
  1. Brownie için

    • Mi̇kserde Carte D'or Brownie ve ılık suyu 2 dk çırpın.
    • Daha sonra sırasıyla ayçi̇çek yağı ve cevi̇z ekleyi̇n, 2 dk daha çırpın.
    • Küvetleri̇n altına yağlı kağıt koyun ve hazırlanan brownie'leri̇ tepsi̇lere dökün.
    • 165 derece fırında 25 dk pi̇şi̇ri̇n, soğutun ve kare olarak kesi̇n.
  2. Çilekli mus için

    • Mi̇kserde Carte D'or Çi̇lekli̇ Mus, süt, Rama Krema'yı 5 dk hızlı devi̇rde çırpın.
  3. Sunum için

    • Plasti̇k kaseleri̇n altına ki̇şi̇ başı 25 gr pi̇şmi̇ş brownie, 10 gr çi̇lek, 2.5 gr granola koyun.
    • Üzeri̇ne çırpılmış 45 gr çi̇lekli̇ mus, 15 gr pi̇şmi̇ş brownie, 10 gr çi̇lek, 10 gr çi̇lek veya frambuaz sos, 2,5 gr granola ekleyi̇n.
    • +4 dolapta 2 saat bekleti̇n ve servi̇se hazır hale geti̇ri̇n.