Borscht Çorbası
Unilever Food Solutions'da Borscht Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Su 1500.0 ml
-
Pancar, kırmızı 400.0 g
-
Patates, küp 300.0 g
-
Havuç, rendelenmiş 300.0 g
-
Kırmızı soğan, çok ince doğranmış 90.0 g
-
Sarımsak (ince doğranmış) 10.0 g
-
Lahana, kırmızı, jülyen 250.0 g
-
Domates, küp 225.0 g
-
Domates sosu 250.0 g
-
Şeker 24.0 g
-
Dereotu, ince kıyılmış 5.0 g
-
Peynir, Labne 200.0 g
-
Rama Professional %15 Yağlı Bitkisel Krema 1L - Sıcak Uygulama 150.0 g
-
Tuz 5.0 g
-
Karabiber 1.0 g
-
Limon (adet) 2.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Yıkayıp temizlediğiniz kırmızı pancarları bir tencereye koyun ve üstlerine geçecek kadar su ekleyin, yaklaşık 45 dakika kadar kaynatın, daha sonra suyun içinden çıkartıp soğuması için bir tabağa bırakın.
- Suyu derin bir tencereye koyup havuç ve patatesleri içine atın ve pancarları haşladığınız suyu da ekleyip üstü kapalı olarak 15 dakika kadar kaynatın.
- Soğan, sarımsak, lahana ve domatesi ekleyin.
- Pancarlayı soyup temizleyin ve jülyen doğrayıp kaynayan tencereye atın, pancarlar rengini bırakana kadar kaynatmaya devam edin.
- Domates sosu, şekeri, tuz-biberi ekleyip tadını ayarlayın.
- Çorba tabaklarına alıp ekşi krema ekleyin ve dereotunu serpiştirip sıcak bir şekilde servis edin.
- Ekşi krema için: Labne peyniri, çırpılmış Rama kremayı, tuz, karabiber ve limonların suyunu ekleyerek yoğunlaşıncaya kadar çırpın. Not: Bu çorbayı ızgarada pişireceğiniz iri küp bonfile parçaları ile de servis edebilirsiniz.