Bezelyeli ve Mantarlı Risotto | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Bezelyeli ve Mantarlı Risotto Hazırlanışı

  • Ayçiçek yağı 400 ml
  • Soğan 500 g
  • Mantar 1 kg
  • Bezelye 1 kg
  • Tuz 10 g
  • Risotto Pirinci 3 kg
  • Su 6 l
  • Knorr Tavuk Bulyon 750 g - Delist 60 g
  • Tereyağı 200 g
  • Rama krema 1 l
  • Maydanoz 1 adet
  • Rendelenmiş parmesan peyniri 500 g
  1. Bezelyeli ve Mantarlı Risotto Hazırlanışı

    Tavada kuru soğanı, mantarı ve bezelyeyi, soteleyin. Pirinci ekleyip kavurmaya devam edin. Pirinçler pişinceye kadar azar azar su ilave edin ve karıştırın. Knorr sebzeli çeşni, Knorr Tavuk Bulyon ve tuz ile tatlandırın. Tereyağ ve Rama krema ilave edin. En son maydanoz ve rende parmesan atıp karıştırın ve servis edin.