Bezelyeli ve Mantarlı Risotto
Unilever Food Solutions'da Bezelyeli ve Mantarlı Risottonun şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Bezelyeli ve Mantarlı Risotto Hazırlanışı
-
Ayçiçek yağı 400.0 ml
-
Soğan 500.0 g
-
Mantar 1.0 kg
-
Bezelye 1.0 kg
-
Tuz 10.0 g
-
Risotto Pirinci 3.0 kg
-
Su 6.0 l
-
Knorr Tavuk Bulyon 750 g - Delist 60.0 g
-
Tereyağı 200.0 g
-
Rama krema 1.0 l
-
Maydanoz 1.0 adet
-
Rendelenmiş parmesan peyniri 500.0 g
Hazırlık
-
Bezelyeli ve Mantarlı Risotto Hazırlanışı
Tavada kuru soğanı, mantarı ve bezelyeyi, soteleyin. Pirinci ekleyip kavurmaya devam edin. Pirinçler pişinceye kadar azar azar su ilave edin ve karıştırın. Knorr sebzeli çeşni, Knorr Tavuk Bulyon ve tuz ile tatlandırın. Tereyağ ve Rama krema ilave edin. En son maydanoz ve rende parmesan atıp karıştırın ve servis edin.