Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı

  • Kuşkonmaz, yeşil 1.5 kg
  • Knorr Mise En Place Pesto 340GR 75.0 g
  • Zeytinyağı 50.0 ml
  • Çekirdeksiz Siyah Zeytin 300.0 g
  • Peynir, Beyaz 400.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 250.0 ml
  • Tuz 15.0 g
  • Beyaz biber, çekilmiş 5.0 g

Beyaz Peynirli Izgara Kuşkonmaz, Zeytin ve Hardal Sos ile nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Yeşil kuşkonmazların sert olan sap kısımlarını temizleyin ve Knorr Mise En Place Pesto ve zeytinyağı ile marine edin.
    • Bir süre beklettikten sonra ızgarada pişirin.
    • Pişirdiğiniz kuşkonmazları uzun bir servis tabağına alı, zeytinleri ikiye üçe kesip üstüne serpiştirin.
    • Beyaz peyniri eliniz ile küçük parçalara bölüp en üste yayın.
    • Hardal sos ile servis edin.
    • Hardal sos için: Rama Krema ve Hellmann's Hardal'ı küçük bir sos tenceresinin içinde kaynatın. Kaynamaya başlayınca altını kısıp yeteri kadar tuz ve biber ekleyin. Bir iki dakika daha kaynatıp kenara alın.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu