Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Kuşkonmaz, yeşil 1.5 kg
  • Zeytinyağı 50.0 ml
  • Çekirdeksiz Siyah Zeytin 300.0 g
  • Peynir, Beyaz 400.0 g
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 250.0 ml
  • Tuz 15.0 g
  • Beyaz biber, çekilmiş 5.0 g
  1. Hazırlanışı

    • Yeşil kuşkonmazların sert olan sap kısımlarını temizleyin ve Knorr Mise En Place Pesto ve zeytinyağı ile marine edin.
    • Bir süre beklettikten sonra ızgarada pişirin.
    • Pişirdiğiniz kuşkonmazları uzun bir servis tabağına alı, zeytinleri ikiye üçe kesip üstüne serpiştirin.
    • Beyaz peyniri eliniz ile küçük parçalara bölüp en üste yayın.
    • Hardal sos ile servis edin.
    • Hardal sos için: Rama Krema ve Hellmann's Hardal'ı küçük bir sos tenceresinin içinde kaynatın. Kaynamaya başlayınca altını kısıp yeteri kadar tuz ve biber ekleyin. Bir iki dakika daha kaynatıp kenara alın.