Beyaz Peynirli Izgara Kuşkonmaz, Zeytin ve Hardal Sos ile
Beyaz Peynirli Izgara Kuşkonmaz, Zeytin ve Hardal Sos ile nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Kuşkonmaz, yeşil 1.5 kg
-
Zeytinyağı 50.0 ml
-
Çekirdeksiz Siyah Zeytin 300.0 g
-
Peynir, Beyaz 400.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 250.0 ml
-
Tuz 15.0 g
-
Beyaz biber, çekilmiş 5.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Yeşil kuşkonmazların sert olan sap kısımlarını temizleyin ve Knorr Mise En Place Pesto ve zeytinyağı ile marine edin.
- Bir süre beklettikten sonra ızgarada pişirin.
- Pişirdiğiniz kuşkonmazları uzun bir servis tabağına alı, zeytinleri ikiye üçe kesip üstüne serpiştirin.
- Beyaz peyniri eliniz ile küçük parçalara bölüp en üste yayın.
- Hardal sos ile servis edin.
- Hardal sos için: Rama Krema ve Hellmann's Hardal'ı küçük bir sos tenceresinin içinde kaynatın. Kaynamaya başlayınca altını kısıp yeteri kadar tuz ve biber ekleyin. Bir iki dakika daha kaynatıp kenara alın.