BBQ Soslu Hindi Burger, Mozzerella Peyniri ve Kibrit Patates Kızartması ile

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Hindi Kıyma - Göğüs Etinden 1.3 kg
-
Su 200.0 ml
-
Sızma Zeytinyağı 30.0 ml
-
Calve Kova Mayonez 8 kg 200.0 g
-
Peynir, Mozarella 300.0 g
-
Hellmann's BBQ Sauce 100.0 g
-
Patates- Soyulmuş ve Kibrit Şeklinde Doğranmış 1.5 kg
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Knorr Köfte Harcını su ile karıştırıp zeytinyağını ekleyin ve bir iki dakika bekletin. Daha sonra hindi kıyması ile karıştırıp hamburger köftesi şeklinde porsiyonlayın.
- Hazırladığınız bu hamburger köftelerini ızgarada istenilen pişme derecesine göre pişirin.
- Kibrit patatesleri fritözde kıtır bir hale gelene dek pişirip peçete üzerine alın ve Knorr Cajun çeşnisi serpiştirerek harmanlayın.
- Hamburger ekmeklerini ısıtıp iç taraflarına Calve Mayonezi sürün.
- Daha sonra ince bir mozzarella peyniri dilimini alttaki ekmeğin üzerine yerleştirip Hellmann's BBQ Sos'u üstüne yayın.
- Daha sonra yeşillikleri küçük parçalara ayırıp ekleyin.
- Burger köftesini de koyup en üste biraz kibrit patates kızartması koyun, artan patatesleri de hamburgerinizin yanında etrafına biraz deniz tuzu serpiştirerek servis edin.