Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı:


Yaz büfelerinin vazgeçilmezi... Barbunya Pilaki şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı:

    • Barbunyaları bir gün önce suda ıslayın ve daha sonra haşlayıp, süzdürün.
    • Ayrı bir tencereye yağı koyun ve sırasıyla sarımsak, soğan, havuç ve patatesi soteleyin.
    • Başka bir tencerede su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni’yi kaynatın ve kaynayan sosu, sotelenen havuç ve patatese ilave edin, kısık ateşte 10 dakika kaynatın.
    • Haşlanan barbunyaları ilave edin ve limon suyu, toz şeker, domatesi ekleyin.
    • Kısık ateşte 15 dakika daha kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu