Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Barbunya Pilaki

  • Fasulye, barbunya 750 g
  • Havuç, küp 200 g
  • Patates 200 g
  • Kuru soğan 100 g
  • Sarımsak 3 g
  • Su 1500 ml
  • Zeytinyağı 100 ml
  • Limon 10 g
  • Toz şeker 3 g
  • Domates, küp 180 g
  1. Barbunya Pilaki

    • Barbunyaları bir gün önce suda ıslayın ve barbunyaları haşlayın, süzdürün.
    • Ayrı bir tencereye yağı koyun ve sırasıyla sarımsak, soğan, havuç patatesi soteleyin.
    • Ayrı bir tencerede su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşniyi kaynatın ve kaynayan sosu sotelenen havuç ve patatese ilave edin, kısık ateşte 10 dk. kaynatın.
    • Haşlanan barbunyaları ilave edin ve limon suyu, toz şeker, domatesi ekleyin. Kısık ateşte 15 dk. daha kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin.
+