Barbunya Pilaki | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Fasulye, barbunya 2500 g
  • Havuç, küp 750 g
  • Patates 750 g
  • Kuru soğan 350 g
  • Sarımsak 10 g
  • Su 5000 ml
  • Zeytinyağı 3500 ml
  • Limon 35 g
  • Toz şeker 10 g
  • Domates, küp 600 g
  1. Hazırlanışı:

    • Barbunyaları bir gün önce suda ıslayın ve daha sonra haşlayıp, süzdürün.
    • Ayrı bir tencereye yağı koyun ve sırasıyla sarımsak, soğan, havuç ve patatesi soteleyin.
    • Başka bir tencerede su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni’yi kaynatın ve kaynayan sosu, sotelenen havuç ve patatese ilave edin, kısık ateşte 10 dakika kaynatın.
    • Haşlanan barbunyaları ilave edin ve limon suyu, toz şeker, domatesi ekleyin.
    • Kısık ateşte 15 dakika daha kaynatın.
    • Servise hazır hale getirin.