Barbunya Pilaki
Yaz büfelerinin vazgeçilmezi... Barbunya Pilaki şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Fasulye, barbunya 2500.0 g
-
Havuç, küp 750.0 g
-
Patates 750.0 g
-
Kuru soğan 350.0 g
-
Sarımsak 10.0 g
-
Su 5000.0 ml
-
Zeytinyağı 3500.0 ml
-
Limon 35.0 g
-
Toz şeker 10.0 g
-
Domates, küp 600.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Barbunyaları bir gün önce suda ıslayın ve daha sonra haşlayıp, süzdürün.
- Ayrı bir tencereye yağı koyun ve sırasıyla sarımsak, soğan, havuç ve patatesi soteleyin.
- Başka bir tencerede su ile Knorr Napoliten Sos, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni’yi kaynatın ve kaynayan sosu, sotelenen havuç ve patatese ilave edin, kısık ateşte 10 dakika kaynatın.
- Haşlanan barbunyaları ilave edin ve limon suyu, toz şeker, domatesi ekleyin.
- Kısık ateşte 15 dakika daha kaynatın.
- Servise hazır hale getirin.