Barbekü Soslu Piliç Burrito
Barbekü Soslu Piliç Burrito şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Tavuk Göğüs (Jülyen Doğranmış) 1.5 kg
-
Tortilla ekmeği 900.0 g
-
Kuru soğan, jülyen 200.0 g
-
Sarı biber, taze (jülyen) 200.0 g
-
Kapya biber, jülyen doğranmış 200.0 g
-
Yeşil Biber (Jülyen Doğranmış) 200.0 g
-
Soya sosu, standart 50.0 ml
-
Zeytinyağı 200.0 ml
-
Kekik, taze 2.0 g
-
Rozmarin 2.0 g
-
Halka Soğan 1.5 kg
-
Marul 300.0 g
-
Maydanoz, taze 200.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
Tavuk, soğan ve biberleri tavada soteleyin. Soya sos, Hellmann's Barbekü, taze kekik ve rozmarin ilave edin ve karıştırın. Tortilla ekmeğinin arasına koyun ve dürüm şeklinde sarın. Tabağa koyun ve yanında kızarmış halka soğan, marul ve maydanoz ile servis edin.