Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Panga Balığı Fileto 1000.0 g
  • Su 200.0 ml
  • Roka 200.0 g
  • Domates 400.0 g
  • Kuru soğan 100.0 g
  • Ekmek, sandviç 10.0 adet
  • Knorr Çıtır Kaplama Harcı (Pane için) 175.0 g
  1. Hazırlanışı:

    • Bir kabın içinde 125 gr Knorr Çıtır Kaplama Harcı ile 200 ml suyu karıştırın.
    • Hazırlanan bu karışıma balıkları bulayın.

    • 175 gr Knorr Çıtır Kaplama Harcı ile paneleyin ve derin yağda kızartın.

    • Ekmeğin içine sırasıyla kıvırcık, domates, isteğe bağlı kuru soğan ve balıkları koyun.
    • Servise hazır hale getirin.