Balık & Ekmek
Unilever Food Solutions'da Balık & Ekmek şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Uskumru Fileto - Temizlenmiş, Derili 10.0 adet
-
Kırmızı Soğan (Halka Halka Kesilmiş) 250.0 g
-
Domates 350.0 g
-
Dereotu, ince kıyılmış 25.0 g
-
Ekmek 5.0 adet
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Temizlenmiş uskumru filetolarına Knorr Cajun Çeşnisi serpiştirip lezzetlendirin.
- Daha sonra balıkları arzunuza göre ızgarada yada tavada pişirin.
- Ekmekleri ikiye kesip ortadan yarın ve sonra ısıtın. 3-) Ekmeğin içine sırasıyla domates dilimlerini, balığı, soğan halkalarını yerleştirip biraz dereotu serpiştirin.
- Yanında turşu suyu, limon ve ekstra soğan ile servis edin.