Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Bal kabağı 8000.0 g
  • Su 20000.0 ml
  • Kırmızı toz biber 10.0 g
  • Kuru nane 20.0 g
  • Tereyağı 250.0 g
  • Zeytinyağı 250.0 ml
  • Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 700.0 ml
  • Su (Püre için) 5000.0 ml
  1. Hazırlanışı:

    • Ocakta tencere içinde 2 l suyu kaynatın.
    • Ayrı bir kabın içinde 500 ml soğuk su Knorr Tarhana Çorbası , Knorr Domates Soğanlı Çeşni’yi homojen olana kadar karıştırı ve kaynar suya ilave edin.
    • Kısık ateşte 2 dakika kaynatın.
    • Ayıklanmış bal kabağını 300 ml su ile kısık ateşte kaynatın ve püre haline getirin.
    • Balkabağı püresini, Rama Krema’yı kaynayan çorbaya ilave edin.
    • En son olarak zeytinyağı ile tereyağını eritin, kuru nane ve kırmızı toz biber ile lezzetlendirin, çorbaya ilave edin.