Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Balkabağı Püresi

  • Bal kabağı 800 g
  • Su 500 ml

Hazırlanışı

  1. Balkabağı Püresi

    • Bal kabaklarını ince bir şekilde doğrayın, 500 ml su ile kısık ateşte kaynatın ve blender yardımı ile püre haline getirin.
  2. Hazırlanışı

    • 1,5 lt suyu ocakta tencere içinde kaynatın, ayrı bir kabın içinde 500 ml soğuk su ile Knorr Tarhana Çorbası, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni, Knorr Sebzeli Çeşniyi homojen olana kadar karıştırın ve kaynar suyun içine ilave edin.
    • Kısık ateşte 2 dk kaynatın ve hazırlanan bal kabağı püresini ilave edin, Rama Kremayı ekleyin ve 2 dk daha kaynatın.
    • Ayrı bir tavanın içinde tereyağını, zeytinyağını karıştırın ve sırasıyla kuru nane, kırmızı toz biberi ilave edin ve çorbayı lezzetlendirin.
    • Servise hazır hale getirin.
+