Bal Kabağı Çorbası
Çorbalar arasında yükselen bir trend: balkabağı çorbası Bal Kabağı Çorbası şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı:
-
Bal kabağı 8000.0 g
-
Su 20000.0 ml
-
Kırmızı toz biber 10.0 g
-
Kuru nane 20.0 g
-
Tereyağı 250.0 g
-
Zeytinyağı 250.0 ml
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 700.0 ml
-
Su (Püre için) 5000.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanışı:
- Ocakta tencere içinde 2 l suyu kaynatın.
- Ayrı bir kabın içinde 500 ml soğuk su Knorr Tarhana Çorbası , Knorr Domates Soğanlı Çeşni’yi homojen olana kadar karıştırı ve kaynar suya ilave edin.
- Kısık ateşte 2 dakika kaynatın.
- Ayıklanmış bal kabağını 300 ml su ile kısık ateşte kaynatın ve püre haline getirin.
- Balkabağı püresini, Rama Krema’yı kaynayan çorbaya ilave edin.
- En son olarak zeytinyağı ile tereyağını eritin, kuru nane ve kırmızı toz biber ile lezzetlendirin, çorbaya ilave edin.