+

Hazırlanışı

  • Kuzu, kıyma 1500 g
  • Kırmızı soğan, çok ince doğranmış 90 g
  • Peynir, Parmesan rendelenmiş 90 g
  • Kırmızı biber, pul 12 g
  • Knorr Mise En Place İtalyan Otları 340 g 45 g
  • Domates salçası 60 g
  • Tuz 6 g
  • Karabiber 2 g
  • Peynir, Mozarella 300 g
  • Dana Bacon 200 g
  • Ispanak (Taze - Küçük Yaprak) 100 g
  • Turşu, dilimlenmiş (kornişon) 200 g
  • Domates, ince 300 g
  • Kırmızı Soğan (Halka Halka Kesilmiş) 140 g
  • Hellmann's Mayonez 70 g
  • Konserve kapari, ekstra ince 14 g
  • Frenk soğanları 1 g
  • Limon suyu 10 ml
  1. Hazırlanışı

    • Kıymayı karıştırma kabına koyarak üzerine sarımsak , kırmızı soğan, parmesan peyniri, pul biber, Knorr Mise en place İtalyan Otları, Knorr Pesto, domates salçası, tuz-biber'i ilave ederek yoğurun, 2 saat kadar buzdolabında bekletin. Daha sonra 180 gr kadar parçalara bölüp forma yardımıyla hamburgerleri hazırlayın. Sonra da ızgarada istediğiniz pişme derecesine gör pişirin.
    • Baharatlı Rémoulade sos için: Hellman's mayonezi bir kabın içerisinde Hellman's ketçap, kapari, frenk soğanı, limon suyu, Hellman's hardal ve pul biber ile karıştırarak kıvamlı bir sos elde edin. daha sonra bunu her iki tarafını kızarttığınız hamburger ekmeklerinin üzerine sürün.
    • daha sonra hamburger köftelerinin üzerine mozzerella peynirini koyup salamandırada eritin.
    • Alttaki ekmeğin üzerine ıspanak yapraklarını yayın, üzerine kornişon turşusu dilimlerini ve soğan halkalarını yerleştirin, bunların üzerine hamburger köftesini koyun
    • Bunların üzerine de birkaç ıspanak yaprağı dana bacon'ları ve domates dilimlerini koyup ekmeğin diğer parçasını da en üste kapatın, ve son olarak da minik bir kornişon ile birlikte uzun bir kürdanı hazırladığınız bu hamburgere saplayıp servis edin.
+