Menü
Puan

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

Oturum açın ve gıda maliyeti hesaplayıcıyı hemen kullanmaya başlayın.

Gıda maliyetlerini kolayca hesaplayın!
Tarif hesaplamalarınızı kaydedin ve tekrar kullanın. BU TARİFİN MALİYETİNİ HESAPLAYIN

İçindekiler

+

Hazırlanışı


Baget Ekmeği Dilimleri Üzerinde 3 Farklı Tapas, Sarımsaklı Domates, Közlenmiş Patlıcan ve Zeytinli Fırınlanmış Biberler İle nasıl yapılır ve hazırlanır? Tarifi öğrenmek ve denemek için hemen tıklayın!

...

Hazırlık

  1. Hazırlanışı

    • Sarımsaklı domates tapas için domatesleri ortadan ikiye kesin ve üstlerine zeytinyağını, sarımsağı, kekiği, şekeri ve tuzu serpin.
    • Önceden ısıtılmış fırında her tarafları karamelize olana dek pişirin.
    • Fırından çıkartın ve domatesleri bıçak ile çok minik küpler halinde doğrayın, Knorr Domatesli Soğanlı Çeşni'yi ekleyip hafifçe karıştırın ve tuzunu biberini ayarlayıp kenara alın.
    • Közlenmiş patlıcanlı Tapas için patlıcanları kömür mangalında tamamen yumuşayıp kabukları hafifçe yanana kadar pişirin. Sonra kabuklarını soyun ve suyunun akması için süzgeçte biraz bekletin. Daha sonra limon- zeytinyağı ve Knorr Sarımsaklı Çeşni'yi bir karıştırma kabının içinde iyice karıştırın. Patlıcanları çok minik küpler halinde doğrayıp bu sosun içine atın ve iyice karıştırın, tuz ve biberini ayarlayıp kenara alın.
    • Zeytinli fırınlanmış biberli tapas için dolmalık biberleri çok az zeytinyağı kekik, biberiye ve ezilmiş sarımsak ile harmanlayıp fırında kabukları rahatça soyulabilecek hale gelene kadar pişirin. Daha sonra pişen biberlerin kabuklarını ve içini temizleyip süzgece alın ve sonra şeritler halinde doğrayın. Zeytinyağı, limon suyu, kapari çiçeği, siyah zeytinler ve Knorr Chef's Sebzeli Çeşni ile karıştırıp kenara alın. Hazırlamış olduğunuz bu 3 tapas'ı kızarmış baget ekmek dilimlerinin üzerine ayrı ayrı koyup servis edin.
Home
Ürünler
Reçeteler
Şeflere Özel
Sepetim
Menu