Badem ve Tarhun Soslu Bucatini
Özellikle vejetaryen misafirlerinizin tercih edeceği fırın makarnaya farklı bir yorum. Leziz Badem ve Tarhun Soslu Bucatini tarifini hemen keşfedin!

İçindekiler
Badem ve Tarhun Soslu Bucatini
-
Makarna, Bucatini 900 g
-
Domates, kurutulmuş 200 g
-
Badem 100 g
-
Panco, Fırında Kurutulmuş 70 g
-
Limon otu 4 g
-
Tarhun, taze 4 g
-
Şarap, beyaz 100 ml
-
Arpacık soğanı 300 g
-
Zeytinyağı 100 ml
-
Tuz 2 g
Hazırlık
-
Badem ve Tarhun Soslu Bucatini
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
- Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile arpacık soğanları karemelize edin.
- Soğanların karemelize olmasına yakın lemon gras ve tarhun otunu ilave edin ve 2 dk. daha soteleyin.
- Beyaz şarap ilave edin, 1 dk. kaynatın ve ardın dan rama krema ekleyin.
- Kısık ateşte 20 dk. kaynatın ve kurutulmuş domates, badem, panco ile servise hazır hale getirin.