Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Badem ve Tarhun Soslu Bucatini

  • Makarna, Bucatini 900 g
  • Domates, kurutulmuş 200 g
  • Badem 100 g
  • Panco, Fırında Kurutulmuş 70 g
  • Limon otu 4 g
  • Tarhun, taze 4 g
  • Şarap, beyaz 100 ml
  • Arpacık soğanı 300 g
  • Zeytinyağı 100 ml
  • Tuz 2 g
  1. Badem ve Tarhun Soslu Bucatini

    • Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile arpacık soğanları karemelize edin.
    • Soğanların karemelize olmasına yakın lemon gras ve tarhun otunu ilave edin ve 2 dk. daha soteleyin.
    • Beyaz şarap ilave edin, 1 dk. kaynatın ve ardın dan rama krema ekleyin.
    • Kısık ateşte 20 dk. kaynatın ve kurutulmuş domates, badem, panco ile servise hazır hale getirin.
+