Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Tavuk Göğsü 1 kg
  • Nişasta, Mısır 25 g
  • Zeytinyağı 20 ml
  • Sarımsak (ince doğranmış) 10 g
  • Taze Zencefil- İnce Kıyılmış 20 g
  • Sarı - Kırmızı - Yeşil Dolma Biber Küp 400 g
  • Ananas, küp 400 g
  • Kişniş, taze (Cilantro) 10 g
  1. Hazırlanışı

    • Tavukları mısır nişastası, Knorr Tavuk Çeşnisi ve zeytinyağı ile marine edin, 1-2 saat dolapta bekletin
    • Sarımsak ve zencefili tavada soteleyin
    • Biberleri ilave edin, diri kalacak şekilde soteleyin
    • Ananasları ekleyin ve karıştırın
    • Knorr Acısso ve Knorr Kanton Usulü Tatlı Ekşi sosu ilave edip kaynatın
    • Tavukları ayrı bir tavada soteleyip pişirin ve bu karışımın içerisine ilave edin
    • Tavuklar sos ile kaplanıncaya kadar pişirin
    • Taze kişniş yaprakları ile servis edin.