Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Sinarit - Fileto 1250 g
  • Zeytinyağı 60 ml
  • Soğan - İnce dilimlenmiş 100 g
  • Sarımsak, çok ince doğranmış 6 g
  • Erik Domates - Dörde Bölünmüş 300 g
  • Kereviz Sapı - İnce Doğranmış 10 g
  • Kabak - Küp Doğranmış 200 g
  • Kırmızı Kapya Biber- Közlenmiş / İri Parçalara Kesilmiş 150 g
  • Çekirdeksiz Siyah Zeytin 100 g
  • Sirke, beyaz üzüm 30 ml
  • Balık Suyu 450 ml
  • Maydanoz, taze 10 g
  1. Hazırlanışı

    • Derin bir tencerenin içerisinde yağı kızdırın ve sonra soğanları atarak pembeleşinceye kadar soteleyin, daha sonra sarımsağı ekleyip sotelemeye devam edin.
    • Knorr Arrabbiata Sosu ve domatesleri ilave edin, kısık ateşte 15 dakika kadar kaynatın. Közlenmiş biber, sap kereviz, kabak ve zeytinleri ekleyip daha sonra da sirkeyi ilave ederek 10 dakika kadar daha kaynatın.
    • Balık suyunu ekleyin. Karışım tekrar kaynadıktan sonra sinarit balığı parçalarını hafifçe üzerine bırakın ve kısık ateşte balıklar tamamen pişene dek hafifçe kaynatmaya devam edin. Balıklar pişince ocaktan alın ve üzerine maydanoz serpiştirerek servis edin.
+