+

Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Ahtapotların kollarını bir merdane yardımı ile döverek yumuşatın ve kaynamakta olan bol tuzlu suyun içine atarak 45 dakika yada derileri soyulmaya başlayıncaya kadar kaynatın. Daha sonra sudan çıkartın ve derilerini temizleyin.
    • Bir kabın içerisinde Knorr Mise En Place Pesto, Knorr Sarımsaklı Çeşni ve zeytinyağını karıştırın. Uygun uzunlukta kestiğiniz ahtapot kollarını bu karışımın içine atıp 1-2 saat dinlendirin.
    • Sonra bu kolları ızgarada çevirerek pişirin.
    • Salata sosu için: Ayrı bir kabın içinde Knorr Salata Sosu-Fesleğenli ve kekikli karışımını su ve zeytinyağı ile iyice çırpın , salata malzemelerinin tümünü pişmiş olan ahtopat bacakları ile bu sosun içine atıp hafifçe karıştırın.
    • Salatayı derin bir salata tabağına alıp yanında limon ile servis edin.
+