Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Dana Kıyma - 7 kg
  • Su - 1,1 lt
  • İnce Esmer Bulgur - 100 gr
  • Ekmek - 600 gr
  • Kuru Soğan - 700 gr
  • Sarımsak - 80 gr
  • Kimyon - 70 gr
  • Su - 10 lt
  • Biber Salçası - 300 gr
  • Ayçiçek Yağı - 200 ml
  • Brokoli - 1,5 kg
  • Karnabahar - 1,5 kg
  • Havuç - 1,5 kg
  • Patates - 1,5 kg
  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Köfte Harcı, su, ince esmer bulgur, ekmek, kuru soğan,

    sarımsak, kimyonu karıştırın ve 10 dakika bekleyin. Dana kıyma ve hazırlanan

    köfte harcını karıştırın ve yoğurun. İsteğe göre porsiyonlayın ve küvetlere koyup

    120 derece fırında 20 dakika ön pişirme yapın. Sos için ayçiçek yağı ile biber

    salçasını kavurun ve 8 lt su ilave edin. Ayrı bir kabın içinde 2 lt su, Knorr Demi

    Glace Sos, Knorr Napoliten Sos, Knorr Cajun Çeşni’yi karıştırın ve

    kaynayan suya ilave edin. Hazırlanan sosu ve sebzeleri eşit miktarda

    köftelere ilave edin, 160 derece fırında 30- 40 dakika arası pişirin.