Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  • Lavaş Ekmeği 10 adet
  • Tavuk But - Derisiz, kemiksiz 1.8 kg
  • Knorr Cajun Çeşnisi 90 g
  • Lahana, beyaz 500 g
  • Havuç 100 g
  • Turp (jülyen) 100 g
  • Kereviz Sapı 100 g
  • Taze Soğan 60 g
  • Calve Mayonez 125 g
  • Dana Bacon 100 g
  • Avakado 3 adet
  1. Hazırlanışı

    1. Tavuk etlerini Knorr Cajun Çeşnisi ile marine edin.
    2. Slaw için jülyen doğranmış beyaz lahana, havuç, turp ve ince doğranmış sap kerevizi ve ince doğranmış yeşil soğanı Calvé mayonez ve Knorr Acısso ile karıştırınız.
    3. Tavukları ızgarada pişirip uzun şeritler halinde kesiniz.
    4. Dana baconları da çok hafif ızgaraya gösterin.
    5. Lavaş ekmeğinin üzerine önce slawı sonrada diğer malzemeleri yerleştirin, en üste de avakadoyu koyarak sıkı bir şekilde sarın. yapmış olduğunuz dürümü ızgarada yada tost makinasında ızgara yaparak ikiye bölüp servis edin.