Acılı Pizza (Tulum peyniri, Mantar ve Roka ile)
/main-header.jpg)
İçindekiler
Hazırlanşı
-
Pizza Hamuru (Küçük Boy için) 1.0 kg
-
Domates Sos 1.0 l
-
Fesleğen, taze 50.0 g
-
Tulum Peyniri 800.0 g
-
Mantarlar, Kestane 400.0 g
-
Domates, kiraz 500.0 g
-
Kekik, taze 20.0 g
-
Roka 300.0 g
-
Zeytinyağı 40.0 ml
Hazırlık
-
Hazırlanşı
- Pizza hamurundan 100 gramlık toplar yapıp ince şekilde açın.
- Domates sos ile Knorr Acısso'yu karıştırıp hamurun üzerine yayın.
- Fesleğen yapraklarını ince doğrayıp sosun üzerine serpiştirin.
- İnce doğradığınız mantarları ekleyin.
- Tulum peynirini kırıklayıp üzerine yayın.
- İkiye kestiğiniz domatesleri de yerleştirip biraz kekik serpiştirerek fırında pişirin.
- Pişen pizzaları fırından çıkartın, roka yapraklarını ekleyip zeytinyağını gezdirerek servis edin.