Acılı Pizza (Tulum peyniri, Mantar ve Roka ile)

İçindekiler
Hazırlanşı
-
Pizza Hamuru (Küçük Boy için) 1 kg
-
Domates Sos 1 l
-
Fesleğen, taze 50 g
-
Tulum Peyniri 800 g
-
Mantarlar, Kestane 400 g
-
Domates, kiraz 500 g
-
Kekik, taze 20 g
-
Roka 300 g
-
Zeytinyağı 40 ml
Hazırlık
-
Hazırlanşı
- Pizza hamurundan 100 gramlık toplar yapıp ince şekilde açın.
- Domates sos ile Knorr Acısso'yu karıştırıp hamurun üzerine yayın.
- Fesleğen yapraklarını ince doğrayıp sosun üzerine serpiştirin.
- İnce doğradığınız mantarları ekleyin.
- Tulum peynirini kırıklayıp üzerine yayın.
- İkiye kestiğiniz domatesleri de yerleştirip biraz kekik serpiştirerek fırında pişirin.
- Pişen pizzaları fırından çıkartın, roka yapraklarını ekleyip zeytinyağını gezdirerek servis edin.