Acılı Meksika Usulü Fasulye | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı:

  • Dana kıyma 5000 g
  • Ayçiçek yağı 250 ml
  • Su 4000 ml
  • Meksika fasulyesi (haşlanmış) 2000 g
  • Mısır, tane 1000 g
  • Bezelye, iç 1000 g
  • Domates 1000 g
  • Biber, kırmızı kapya 1000 g
  • Kuru soğan 500 g
  • Yeşil biber, sivri 500 g
  • Maydanoz, ince doğranmış 100 g
  1. Hazırlanışı:

    • Bir tencerede soğuk su ile Knorr Napoliten Makarna Sosu’nu, Knorr Acı Sos ve Knorr Sarımsaklı Çeşni’yi açıp karıştırarak kaynatın ve 3-4 dakika orta ateşte pişirin.
    • Ayçiçeği yağını bir tencerede kızdırıp kıymayı kavurun, kavrulan kıymaya küçük küp doğradığınız soğanları ekleyin ve pembeleşinceye kadar kavurmaya devam edin.
    • Daha sonra sırasıyla, küp doğranan kapya biberler, fasulye, mısır, bezelye ve Knorr Fajıta Çeşni'yi ilave edin.
    • Kavrulan malzemeye, hazırlanan sosu, doğranmış domatesleri ekleyip, kısık ateşte 15-20 dakika arası kaynatın.
    • Üstüne ince doğranmış maydanoz ve sivri yeşil biber serpiştirip servis edin.