Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Yoğurt Tatlısı

  • Su 2650.0 ml
  • Yoğurt, sade 500.0 g
  • Şeker 2000.0 g
  • Portakal 150.0 g
  • Yemiş, Antep fıstığı 20.0 g
  1. Yoğurt Tatlısı

    • Carte D'or Revani, su ve yoğurdu yüksek devirde 12-14 dk. çırpın ve yağlanmış unlanmış tepsiye dökün.
    • Önceden ısınmış fırında 30 dk. kadar pişirin. Bir yandan da su ve şekeri ocağa koyun ve şerbeti hazırlayın.
    • Fırından aldıktan 10 dk. sonra hazırlamış olduğunuz şerbeti sıcak olarak yoğurt tatlısına ilave edin.
    • Oda sıcaklığındayken servis edin.