Tiramisu
"Tiramisu"nun hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Yumurta - 8 adet
-
Su - 150 ml
-
Kakao - 40 gr
-
Su - 1,8 lt
-
Toz Şeker - 400 gr
-
Hazır Kahve - 50 gr
-
Süt - 2 lt
-
Krema - 1,6 l
-
Labne Peyniri - 800 gr
-
Kakao - 50 gr
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde 5 dakika çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker, 1,8 lt suyu ve şerbeti pandispanyanın üzerine dökün. Carte d'Or Tiramisu, krema, süt ve labneyi mikserde yüksek devirde 10 dakika çırpın. Pandispanyanın üzerine ilave edin. Spatula yardımı ile üzerini düzleyin. Soğuk hava dolabında 3-4 saat bekledikten sonra dilimleyip, üzerine kakao eleyerek servis edin.