Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Tatlı Ekşi Soslu Somon

  • Yaban mersini 100 g
  • Dereotu, taze 5 g
  • Su 500 ml
  • Somon balığı bifteği 1500 g
  • Knorr Zencefil Püresi 750 g 10 g
  • Susam 5 g
  • Çörek otu 5 g
  • Brokoli 250 g
  1. Tatlı Ekşi Soslu Somon

    • Somonu Knorr Tatlı Ekşi Sos ve Knorr Zencefil Püre ile marine edin. Üzerine susam ve çörek otu serpin.
    • Önceden ısınmış 180 derece fırında 12-14 dk. pişirin.
    • Knorr Sütlü Patates Püresi’ni su ile hazırlayın dereotunu içine karıştırın ve brokoliyi haşlayın.
    • Pişirdiğiniz somonu patates püre, brokoli, yaban mersini ve tatlı ekşi sos ile servis edin.
+