Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
  • Yumurta - 14 adet
  • Su - 150 ml
  • Kakao - 40 gr
  • Su - 1,5 t
  • Toz Şeker - 300 gr
  • Krema - 750 gr
  • Su - 3 lt
  1. Hazırlanış Adımları

    Carte d'Or Pandispanya, yumurta, su ve kakaoyu mikserde yüksek devirde 5 dakika çırpın. Tepsiye dökün, fırında 12-14 dakika 170 derecede pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kaynamış olan 300 gr şeker ve 1,5 lt suyu (şerbet) pandispanyanın üzerine verin. Carte d'Or İç Krema, Carte d'Or Kremşanti, Carte d'Or Muzlu Puding, krema ve suyu mikserde yüksek devirde 4-5 dakika çırpın. Pandispanyanın üzerine ekleyin, spatula yardımı ile üzerini düzleyin. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis edin.