Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanış Adımları

  • Tavuk Göğsü (Küp) - 8 kg
  • Ayçiçek Yağı - 200 ml
  • Kuru Soğan (Küp) - 3 kg
  • Çarliston Biber (Küp) - 3,5 kg
  • Mantar (Küp) - 4 kg
  • Domates - 5,5 kg
  • Ayçiçek Yağı - 300 ml
  • Tuz - 50 gr
  1. Hazırlanış Adımları

    Bir kabın içinde Knorr Tavuk Çeşni ile ayçiçek yağını karıştırın ve tavukları

    marine edin. Marine olan tavukları derin yağda kızartın. Ocakta tencere

    içinde ayçiçek yağı ile sırasıyla kuru soğan, mantar, çarliston biber, kızaran

    tavuklar ve domatesi soteleyin. Knorr Tavuk Çeşni ve tuz ilave edin, ocakta

    5 dakika daha tutun ve servis edin.