Köz Patlıcan Biber Soslu Etli Fettucine
Unilever Food Solutions'da Köz Patlıcan Biber Soslu Etli Fettucine şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanışı
-
Makarna, fettucine 900.0 g
Sosun Hazırlanışı
-
Kuru soğan 100.0 g
-
Sarımsak 5.0 g
-
Patlıcan, közlenmiş 450.0 g
-
Kırmızı Biber, közlenmiş 150.0 g
-
Fesleğen, taze 10.0 g
-
Peynir, Parmesan 52.0 g
-
Rama Professional %31 Yağlı Bitkisel Krema 1 L - Çok Amaçlı Kullanım 1000.0 ml
-
Zeytinyağı 50.0 ml
-
Tereyağı 30.0 g
-
Dana, bonfile (jülyen) 600.0 g
Dekorun Hazırlanışı
-
Baby Sarı Kabak 300.0 g
-
Semizotu 300.0 g
Hazırlık
-
Hazırlanışı
- Makarnayı kaynar suda haşlayın ve süzdürün.
-
Sosun Hazırlanışı
- Sos için ayrı bir tencerede zeytin yağı ile tereyağını kızdırın sarımsak, kuru soğan, köz patlıcan, köz biber, fesleğeni soteleyin.
- Rama Krema ilave edin kısık ateşte 5 dk kaynatın ve blender dan geçirin, süzdürün.
- Kaynayan kremaya rende permesan peyniri, Knorr Sebzeli Çeşni ilave edin ve kısık ateşte 2 dk daha kaynatın.
- Ayrı bir tavada dana bonfileyi soteleyip, sosu ve makarnayı ilave edin.
-
Dekorun Hazırlanışı
- Sos ile makarna özleşene kadar ocakta tutun ve baby sarı kabak, semiz otu ile servis edin.