Kakaolu Mus Brownie Parçacıkları ve Meyve Püresi ile | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Kakaolu Mus Paket Tarifi Hazırlanışı:

  • Carte D’Or Kakaolu Mus Mix 190Gr 190 g
  • Soğuk Süt 500 ml

Brownie Paket Tarifi Hazırlanışı:

  • Su 300 ml
  • Ayçiçek yağı 167 ml

Kuru Meyve Püresi Hazırlanışı:

  • Kuru Kayısı (Suda Yumuşatılmış) 50 g
  • Kuru incir (Suda yumuşatılmış) 50 g
  • Ceviz (İnce çekilmiş) 50 g
  • Bal 50 g

Tatlının Hazırlanışı:

  • Carte D’Or Brownie 400 g
  • Kakaolu Mus 600 g
  • Kuru meyve püresi 200 g
  • Kuru kayısı (İnce dilimlenmiş) 40 g
  • Toz Hindistan Cevizi 10 g
  • Toz Yeşil Fıstık 10 g
  1. Kakaolu Mus Paket Tarifi Hazırlanışı:

    Karışımı çırpıcıya koyup üstüne soğuk sütü ekleyin. 1-2 dakika düşük devirde karıştırıp daha sonra en yüksek devirde 5 dakika kadar çırpın.
  2. Brownie Paket Tarifi Hazırlanışı:

    Brownie karışımını mikserde ılık su ile hızlı devirde 2 dakika kadar çırpın. Üzerine ayçiçek yağını ekleyip 1 dakika daha orta devirde çırpmaya devam edin. Hazırladığınız karışımı unlanıp yağlanmış tepsiye dökün. 170 derecelik fırında 23 dakika kadar pişirin. Daha sonra dinlendirip kullanın.
  3. Kuru Meyve Püresi Hazırlanışı:

    Kayısı ve inciri robotta parçacıklı bir püre haline getirin. Daha sonra bal ve cevizi ekleyin. Biraz daha vurup ince bir püre elde edin.
  4. Tatlının Hazırlanışı:

    Brownieyi küçük küp şeklinde kesip bardağın en altına yerleştirin. Daha sonra üstüne bir sıkma torbası yardımı ile kakaolu musu yayın. Tatlının en üstüne de kuru meyve püresini yer yer sıkıp ince kayısı dilimleri, yeşil toz fıstık ve rendelenmiş Hindistan cevizi ile dekor edip dolaba kaldırın ve yaklaşık 1,5 saat kadar bekletip servis edin.