Ekmek Tatlısı
"Ekmek Tatlısı"nın hazırlanışını ve lezzetini Unilever Food Solutions'la keşfedin!

İçindekiler
Hazırlanış Adımları
-
Carte d’Or Pandispanya 1000.0 g
-
Su - 1 lt
-
Toz Şeker - 3,5 kg
-
Su - 4 lt
-
Limon - 50 gr
Hazırlık
-
Hazırlanış Adımları
Şerbet için 3,5 kg şekeri limonun suyu ile karamelize edin ve su ekleyin. Koyu bir şerbet elde edene kadar kaynatın ve ocaktan alın. Carte d'Or Pandispanya, Carte d'Or Revani ve suyu mikserde 8-10 dakika yüksek devirde çırpın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından aldıktan sonra altı üste gelecek şekilde ters çevirin. Oda sıcaklığındaki karamelli şerbeti verin, soğuduktan sonra servis edin. İsteğe göre krema'yı ve pudra şekerini mikserde çırpıp, kaymak olarak tatlıların üzerinde servis edebilirsiniz.