Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Hazırlanışı

  1. Hazırlanışı

    • Ocakta tencere içinde 2.5 lt su ile Knorr Chef's Tavuk Bulyon’u kaynatın.
    • Ayrı bir tencerede zeytinyağı ile birlikte soğanları pembeleşinceye kadar soteleyin ve pirinçleri ilave edin.
    • 2 dk. pirinçleri kavurun ve kaynayan tavuk suyundan azar azar pirince ekleyin.
    • Pirinç her seferinde suyunu çektiğinde tavuk suyunu ilave edin
    • Ayrı bir tencerede kaynar suda kalamar ve karidesi haşlayın.6-)Pirinçlerin yumuşamasına yakın kalamar, karides, kırmızı kapya biberi ekleyin.
    • En son olarak rama krema, tereyağı ve toz permasını ilave edip risottoyu lezzetlendirin.
    • Maydanoz ekleyerek servise hazır hale getirin.
+