Deniz Mahsüllü Paella | Unilever Food Solutions
Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

+

Deniz Mahsüllü Paella Hazırlanışı

  • Su 6 l
  • Ayçiçek yağı 500 ml
  • Pirinç 4 kg
  • Safran 50 g
  • Kuru soğan 1 kg
  • Kırmızı biber 200 g
  • Yeşil biber 200 g
  • Bezelye 1 kg
  • Maydanoz 1 adet
  • Knorr Tavuk Bulyon 5 kg - Delist 100 g
  • Tuz 100 g
  • Karışık deniz mahsülleri 1 kg
  1. Deniz Mahsüllü Paella Hazırlanışı

    Pirinci bol suda yıkayın ve süzün. Ocakta tencere içinde su, safran, Knorr Sarımsak Çeşni, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Chef's Tavuk Suyu’nu karıştırın ve kaynamaya bırakın. Ayrı bir tencerede ayçiçekyağı ile karışık deniz mahsullerini soteleyin ve sotelenen malzemeleri tencereden alın. Aynı tencerede kalan yağ ile sırasıyla kuru soğan, biberleri, pirinci kavurun ve en son bezelye ile deniz mahsullerini ilave edin. Kaynayan suyu pirince ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Maydanoz ve limon ile servise hazır hale getirin.