Deniz Mahsüllü Paella
Unilever Food Solutions'da "Deniz Mahsüllü Paella" nın şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Deniz Mahsüllü Paella Hazırlanışı
-
Su 6.0 l
-
Ayçiçek yağı 500.0 ml
-
Pirinç 4.0 kg
-
Safran 50.0 g
-
Kuru soğan 1.0 kg
-
Kırmızı biber 200.0 g
-
Yeşil biber 200.0 g
-
Bezelye 1.0 kg
-
Maydanoz 1.0 adet
-
Knorr Tavuk Bulyon 5 kg - Delist 100.0 g
-
Tuz 100.0 g
-
Karışık deniz mahsülleri 1.0 kg
Hazırlık
-
Deniz Mahsüllü Paella Hazırlanışı
Pirinci bol suda yıkayın ve süzün.Ocakta tencere içinde su, safran, Knorr Sarımsak Çeşni, Knorr Tikka Masala Çeşni, Knorr Chef's Tavuk Suyu’nu karıştırın ve kaynamaya bırakın.Ayrı bir tencerede ayçiçekyağı ile karışık deniz mahsullerini soteleyin ve sotelenen malzemeleri tencereden alın.Aynı tencerede kalan yağ ile sırasıyla kuru soğan, biberleri, pirinci kavurun ve en son bezelye ile deniz mahsullerini ilave edin.Kaynayan suyu pirince ilave edin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.Maydanoz ve limon ile servise hazır hale getirin.