Çıtır Milföy Pasta
Unilever Food Solutions'da "Çıtır Milföy Pasta" nın şeflere özel sırlarını ve porsiyon adetine göre değişen malzeme gramajlarını keşfedin!

İçindekiler
Çıtır Milföy Pasta Hazırlanışı
-
Carte d’Or Pasta Kreması 2.0 kg
-
Rama Krema 1.0 l
-
Süt 4.0 l
-
Çilek 4.0 kg
-
Baklava hamuru 4.0 kg
-
Tereyağı 3.0 kg
-
Pudra şekeri 2.0 kg
-
Çilek (sos için) 3.0 kg
-
Şeker (sos için) 1.5 kg
-
Vanilya (sos için) 50.0 g
Hazırlık
-
Çıtır Milföy Pasta Hazırlanışı
- Baklava hamurunu 4 kat alın, her katına erimiş tereyağı ve pudra şekeri serpin, baklava hamurlarını üst üste koyun, dikdörtgen kalıpla kesin, 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Mikserde Carte d'Or Pasta Kreması, Carte d'Or Muzlu Puding, Rama Krema ve sütü 5 dakika çırpın.
- Hazırlanan pasta kremasını baklava hamurların arasına şanti torbası ile sıkın. Çileğini koyun,en son olarak pudra şekerini ilave edin. Servise hazır hale getirin.