Menü

Burada çalışıyorum ...

Devam edin

İçerikler seçtiğiniz sektöre göre güncellendi

1. Bu zor dönemi kendi açınızdan nasıl özetlersiniz? 

Bu zor dönemde öncelikle her şeyden önce sağlık gelir sözünü en derinden yaşadık.

3. Sosyal medyada yemek tutkusunu yansıtan içerikleri takip ettiniz mi?

Evet, aktif bir şekilde takip ettim. 

5. Bu dönemde zihinsel ve fiziksel sağlığınızı korumak için nasıl adımlar attınız?

Iç motivasyon için pozitif düşünmeye odaklandım. Daha olumsuz koşulların da olabileceğini ve bu günlerin geçeceği inancı beni ayakta tutuyor.

7. Salgın sonrasında iş başı yaparken hayatınız nasıl değişecek?

Salgının bize etkileri yani yaptırımları ise temizlik ve hijyen kurallarının daha detaylı bir şekilde yapılarak güven oluşturmak olduğunu düşünüyorum. 

2. Evde kaldığınız bu günlerde yemek tutkunuzu nasıl yaşadınız? Çevrenizdekilerle nasıl paylaştınız?

Evde kaldığımız dönemlerde sosyal medya olsun kendi çalışmalarımız olsun bir çok kolay tarifler yaptık ve paylaştık.

4. Misafirlerin evde daha çok yemek yapması sektörü nasıl etkileyecek?

Misafirlerin evde daha çok yemek yapmaları ise bizim ne kadar önemli işler yaptığımızı anladıklarını düşünüyorum.

6. Ekibinizin zihinsel ve fiziksel sağlığı için nasıl destekler verdiniz?

Ekibime sahip çıkmaya çalıştım tabiki şirketimin desteği ile hem maddi hemde manevi olarak yanlarında olduğumu hissettirdiğimi düşünüyorum.

8. Şeflerin bu dönemden motivasyonumuzu kaybetmeden daha güçlü çıkması için ne gibi önerileriniz olur?

Her şeyden pozitf düşünme yetisini geliştirmek önemli. Ayrıca mesleki becerileri geliştirmek adına iyi bir fırsat. Sabır ve yaratma inancı ile normalleşmeyi beklemek en doğrusu.

Tarif İpuçları & Trendler

Paket Servis için Tarif İncelikleri

Paket Servis için Tarif İncelikleri

Her yemek paket servise uygun değildir. Teslimatta zarar görmeyecek, tadını kaybetmeyecek, sıcaklığını koruyacak ve birbirine bulaşmayacak yemekler için bazı kolay tarif ipuçlarına ve püf noktalarına göz atabilirsiniz. 

 

Videoyu izleyin