UFS Sektör Günlükleri
Sektörün önde gelen şefleri, işletmecileri ve yöneticileri ile ilham verici röportajlar.
İçinde bulunduğumuz güncel kriz döneminde sektöre güç katmak ve ilham vermek amacıyla; sektörün önde gelen şeflerini, işletmecilerini ve yöneticilerini röportajlar ile derlediğimiz Sektör Günlükleri’nde bir araya getiriyoruz.
-
TRC American Diner Chef & Owner Ali Dövenci:
“Sos yemeğin bir parçası, pakette de bunu sunabiliyor olmak lazım” Bu ayki Unilever Food Solutions Masabaşı Sohbetleri’nde pak...
-
Pawn Burger Chef & Owner Ferudun Akyol:
“Hellmann’s lezzetinin enerjisi yüksek ve iştah açıcı porsiyon formatları bizim paketlerimize çok yakıştı” Unilever Food Sol...
-
Quattro Beach Club Şefi Orhan Ayar ile Sektöre Dair Sohbet
-
Sentido Numa Bay Şefi Alper Erkoçak ile Sektöre Dair Sohbet
-
Profesyonel Temizlikte Uzman Güç: Unilever Professional
Temizlik kavramının her geçen gün daha fazla önem arz ettiği günümüzde, pazara hızlı ve iddialı bir giriş yapan Unilever Profes...
-
Long Beach Hotel Şefi Salih Bora ile Sektöre Dair Sohbet
-
Fire Room Chef & Owner Hazer Amani ile Sektöre Dair Sohbet
Diğer Başlıklar
UFS Academy’de seni neler bekliyor?
- Şef eğitimlerine ücretsiz erişim
- Dünyanın dört bir yanındaki şeflerden en iyi tarifler ve ipuçları
- En son mutfak trendleri
Zaten hesabınız var mı?
Giriş yapın